JDE TO I JINAK

Jsme tři nadšenci s bohatými zkušenostmi jak u nás v Čechách, tak i ze zahraničí. Rozhodli jsme se plnit si své sny vlastní pohádkou a podělit se o ni i s vámi.

V gastronomii pracujeme už spoustu let. Prošli jsme nejrůznějšími provozy, od špičkových evropských hotelů, vyhlášených cukráren vedených špičkovými francouzskými cukráři až po luxusní restaurace. A ani teď se nebojíme práce na myčce....
To je náš příběh, který z nás udělal to, čím jsme dnes. Profesionály, které jen tak něco nepřekvapí.  

Vít Plešner
Vít Plešner

Vít Plešner

Organizace

Má diagnózu "gastronomie" od roku 2000, kdy narazil na opravdové odborníky ve svém oboru, kteří mu vštípili základy, na kterých dodnes staví. Nemá rád zbytečnou práci, zbožňuje funkční systém a je, jak s oblibou říká, "Le pragmatik". 
  
Forest Hill, Arkansas USA
Light House near by E. Hemingway Florida USA
LATEDA Florida USA
Old Town Mexican Cafe, Florida USA
Prime 951 steak house, Florida USA
Palác Kinských, CZ
Cowboys Kampa group CZ  
Monsoon (Asian fusion) CZ
Za Větrem CZ
Patiserie St. Tropez CZ
Burger Bar, hotel Dolce Villa CZ
Sport Klub 171, restaurace Na golfu CZ
Mlýn Propast - Navržení provozu CZ

Realizované kulturní akce:
Chantal Pouillan, Laco Deczi
Festival sousedského veselení Lokáč 2016 a 2017

Martin Urbanek

Realizace

Martin se pro obsluhu narodil.
Hned po škole začal pracovat pro Kampa group ve vyhlášené restauraci Square.
Cowboys - zde došlo k zásadnímu setkání Martina s Vítkem

Alcron 
Mandarin Oriental
Hard Rock 
Bar Stavanger, Norsko
Hotel Stavanger, Norsko
Opening restaurace Na golfu
Home Kitchen

Martin se stará o vizuální stránku konceptu Catering s příběhem, chápe Instagram :-) a postuje na Facebooku. 

Martin Urbanek
Martin Urbanek

Zdeněk Král

Šéfkuchař 

Zdeněk žil většinu života v zahraničí. Fascinovaly ho cizí kultury, které se snažil poznat skrze jídlo a pití. 

Vystudoval prestižní gastronomickou školu
Le Cordon Bleu v Londýně, kde studoval pod těmi nejlepšími světovými šéfkuchaři jako například Colin Westal, Reginal Loos nebo Anthony Boyd, který pracoval jako Sous chef pod Hesten Blumenthal.

The Square (2 Michelinské hvězdy), GB
Albánská ambasáda, HU
Budapest Intercontinental (Banquet Chef) HU
Hotel Campinski, GB
Buca restaurace (Sous Chef) Rob Gentil, CAN
Home Kitchen (šéfkuchař), CZ 

Zdenkovy zkušenosti v kombinaci se vzděláním a nadšením pro gastronomii jsou zárukou pro nevšedních zážitky!