REFERENCE

CSP v IPPA

Catering pro IPPA s Ivetou Fabešovou na kurzu, který vede jeden z nejvlivnějších talentů mezinárodní cukrářské scény Amaury Guichon. 

Amaury Guichon hledá ve své práci překvapení a originalitu. Kvalita a technická dokonalost jeho dezertů a cukroví mu přinesly chválu stovek tisíců followerů na sociálních sítích. Kromě toho, že provozuje cukrárny, jako jsou slavné Victor et Hugo (Paříž), Lenotre (Cannes) a Jean Philippe Patisserie (Las Vegas), získal během své kariéry titul nejlepšího nováčka ve Francii. V současné době působí jako soukromý poradce.

Od našich klientů

Nelly Bayer
IF CAFE, IPPA, Werichova Vila


„Voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel.“

Tereza Andrijko
 Edenred



"S Vítem a Martinem jsem poprvé měla to štěstí spolupracovat v listopadu loňského roku. Byla jsem ve velké časové tísni a termín, který jsem pro realizaci cateringu požadovala, byl víc než šibeniční. Pánové byli jediní, kdo přislíbili svou pomoc - a musím říct, že nelituji. Všechno bylo perfektně připravené, naši hosté byli velmi spokojení - a to je myslím ta nejlepší vizitka. Komunikace s Vítem i Martinem byla velmi rychlá, splnili přesně to, na čem jsme se domluvili. V návaznosti na to jsme se rozhodli využít jejich služby na vánoční snídani pro naše zaměstnance, kde opět nezklamali. Mají neotřelé nápady, následují trendy moderní gastronomie a zajímají se o přání klienta. Věřím, že nejen v roce 2019 nás čeká mnoho společných projektů. Pokud zvažujete, zda pro svůj catering využít právě je - s klidným srdcem mohu říci - ANO! V žádném případě nebudete litovat.

Ještě jednou děkuji za veškerou péči a těším se na další spolupráci!"


Naši klienti